Laat uw renovatiewerken opvolgen door een professionele aannemer!

Wat wij precies voor uw renovatiewerken kunnen betekenen

We bespreken samen met u welke werken u precies wenst uit te besteden. We leveren nu eenmaal een maatwerk service. Welke taken u bijvoorbeeld aan ons kan toevertrouwen?

  • U heeft nog geen bouwplan? Samen met onze in-house architect denken we conceptueel met u mee. Dankzij ons sterk ruimtelijk inzicht en onze jarenlange ervaring kunnen we vast verrassende ideeën voorstellen.
  • Bij grotere renovatiewerken komt een hele papierwinkel kijken. Wij dienen de bouwaanvraag in en vragen de nodige vergunningen voor u aan.
  • In ons uitgebreid partnernetwerk vinden we voor elke klus de geschikte vakman. Schrijnwerkers, elektriciens, verwarmingsspecialisten, … wij selecteren de juiste stielmannen én stemmen hun agenda’s naadloos op elkaar af. Met zo’n stipte planning wordt de doorlooptijd van uw verbouwingswerken aanzienlijk korter!
  • We wenden ook onze onderhandelingstechnieken aan om de beste prijs voor u te bedingen bij de diverse onderaannemers en bij de leveranciers. We maken met hen de nodige praktische afspraken omtrent planningen en leveringen en verzamelen ook al hun facturen. U krijgt dan achteraf 1 overzichtelijke totaalfactuur.
  • We kunnen veel, maar niet alle taken van u overnemen. Materialen kiezen zal bijvoorbeeld uw taak blijven. We kunnen u echter wél naar verschillende showrooms begeleiden om u tekst en uitleg te verschaffen bij uw favoriete materialen. Zo maakt u geargumenteerde keuzes en bent u zeker van een optimale prijskwaliteitverhouding.
  • Tijdens de renovatiewerken zelf verschijnen wij regelmatig op de werf om de werken van de verschillende onderaannemers en de veiligheid op de werf strikt op te volgen. Door regelmatig werftoefzicht in te plannen kunnen eventuele nodige aanpassingen ook tijdig gesignaleerd worden.
  • Is uw woonst klaar voor oplevering? Na een grondige poetsbeurt overhandigen we u met gepaste trots de sleutel zodat u de piekfijne afwerking zelf kan bewonderen.
  • Ook na oplevering verdwijnen we niet uit beeld. Ook de administratie voor het EPB-attest en de aanvraagformulieren voor premies en subsidies verzorgen we nog. Heeft u nadien een vakman nodig voor een kleine herstelling of een onderhoud? Ook daarvoor blijven wij bereikbaar!

Hoe zit het met het prijskaartje?

Hoe ver we precies gaan in onze service bepaalt u helemaal zelf. We bespreken namelijk haarfijn met u welke taken u wenst uit te besteden en welke zaken u zelf wenst op te volgen. U kan er bijvoorbeeld voor opteren om de complete opvolging van uw renovatiewerken aan ons toe te vertrouwen, maar evengoed kiezen voor werfcoördinatie tot winddicht fase of enkel de afwerking aan ons toe te vertrouwen.

U heeft in ieder geval niets te verliezen met een vrijblijvende kennismaking en een gratis plaatsbezoek aan te vragen. Meer nog, u heeft zelfs heel wat te winnen! Doordat we over meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector beschikken, perfect op de hoogte zijn van de gangbare tarieven, sterke onderhandelaars zijn en ook rekening houden met alle premies en subsidies, kan de totale kostprijs voor uw verbouwing zelfs veel lager uitvallen dan u zou verwachten!

Neem contact met ons op en laat u verrassen!