1 aanspreekpunt voor uw complete nieuwbouw woning

Al een eigen plan of starten van scratch?


Heeft u reeds een voorontwerp voor het huis van uw dromen, dan gaan we hiermee aan de slag. Toch kan u ook zonder plan bij ons terecht, want wij hebben een eigen architect in huis die met plezier uw dromen in concrete bouwplannen vertaalt. Zowel voor klassieke bouwstijlen als voor hypermoderne architectuur kan u op hun expertise rekenen.

Onze architect tekent de nieuwbouwwoning gedetailleerd uit en daarna kunnen wij aan de slag. We verzamelen offertes van verschillende vakmannen en onderaannemers en rekenen vervolgens een totale richtprijs uit voor uw complete nieuwbouwproject. Dit kan tot winddichte ruwbouwfase, technische afwerking of voor het complete project tot en met de interieurafwerking waarin bijvoorbeeld ook verlichting, domotica, interieurinrichting en zelfs tuinaanleg voorzien kunnen worden. Aan u de keuze!


Vanaf het prille begin tot aan het afleveren van de sleutel volgen wij uw project op de voet op. We werken daarbij volledig op maat van uw wensen en houden u stipt op de hoogte van alle stappen. 

Alle voordelen van sleutel-op-de-deur, maar wel meer keuzevrijheid!

U droomt van een nieuwbouwwoning die helemaal op maat van uw persoonlijke wensen is gebouwd, maar u heeft geen zin om uw kostbare tijd maandenlang aan de opvolging van het bouwproject te spenderen? Door DS Woonprojecten uit Aarschot in te schakelen, geniet u niet enkel van een onbeperkte keuzevrijheid maar ook van een kwalitatieve en persoonlijke opvolging. Vanaf het prille begin tot aan het afleveren van de sleutels houden wij jullie stipt op de hoogte van alle stappen. Ook hier kan u uw nieuwbouwwoning helemaal op maat laten bouwen naar uw persoonlijke smaak en budget en toch vooraf zeker zijn van de totale kostprijs. Deze rekenen wij namelijk vooraf haarfijn voor u uit.