1 aanspreekpunt voor uw complete nieuwbouw woning

Alle voordelen van sleutel-op-de-deur, maar wel meer keuzevrijheid

U droomt van een nieuwbouw woning die helemaal op maat van uw persoonlijke wensen is gebouwd, maar u heeft geen zin om uw kostbare tijd maandenlang aan de opvolging van het bouwproject te spenderen? Veel bouwers kiezen in dit geval voor een sleutel-op-de-deur formule. De prijs is vooraf gekend en u hoeft enkel de afwerking en de materialen te kiezen om enkele maanden later de sleutel van uw instapklare nieuwe thuis overhandigd te krijgen. Erg gemakkelijk, maar er is ook een andere optie…

Door DS woonprojecten uit Aarschot in te schakelen, geniet u een onbeperkte keuzevrijheid die veel verder gaat dan de vrij te kiezen opties van een sleutel-op-de-deur project. Ook hier kan u uw nieuwbouw woning helemaal op maat laten bouwen naar uw persoonlijke smaak en budget en toch vooraf zeker zijn van de totale kostprijs. Die rekenen wij namelijk vooraf haarfijn voor u uit.

Stappenplan

  1. Plannen concretiseren bij architect
  2. Vaste vorm geven aan het verloop van de werken
  3. Start van de werken
  4. Coordinatie / opvolging van de werken
  5. Oplevering van de woning

Al een eigen plan of starten van scratch?

Heeft u reeds een voorontwerp voor het huis van uw dromen, dan gaan we daarmee aan de slag. Toch kan u ook zonder plan bij ons terecht, want wij hebben een eigen architect in huis die met plezier uw dromen in concrete bouwplannen vertaalt en dat ongeacht uw persoonlijke voorkeur. Zowel voor klassieke bouwstijlen (bv. een nieuwbouw pastoriewoning) als voor hyper moderne architectuur kan u op onze expertise rekenen.

Onze architect tekent de nieuwbouw woning gedetailleerd uit en daarna kunnen wij aan de slag. We verzamelen offertes van verschillende vakmannen en onderaannemers, onderhandelen waar mogelijk en rekenen vervolgens een totale richtprijs uit voor uw complete nieuwbouwproject. Dat kan tot winddichte ruwbouwfase, tot technische afwerking of voor het complete project tot en met de interieurafwerking waarin bijvoorbeeld ook verlichting, domotica, interieurinrichting en zelfs tuinaanleg voorzien kunnen worden. Aan u de keuze!

Bouwen zonder beslommeringen

DS woonprojecten volgt niet alleen de bouwwerken zelf op, maar neemt ook heel wat administratie uit handen. We stellen bijvoorbeeld ook de bouwaanvraag op en zoeken uit voor welke premies u in aanmerking komt. U kan desgewenst echt de volledige coördinatie aan ons overlaten. Elke nieuwbouw woning wordt bovendien instapklaar opgeleverd. We voorzien een grondige werfopkuis, onze service kent geen grenzen!

Heeft u concrete bouwplannen?

We komen met plezier even bij u langs om uw plannen, dromen en de mogelijkheden te bespreken. Zo’n kennismakend gesprek is gratis en geheel vrijblijvend in regio’s Antwerpen, Leuven, Mechelen en Brussel. Aarzel dus niet om ons te contacteren en zo’n gratis plaatsbezoek aan te vragen.