Uw huis verbouwen zonder zorgen door onze totaalrenovatie of een nieuwbouw woning?

Uw huis verbouwen gaat aanzienlijk vlotter met slechts 1 aanspreekpunt

U wil wél uw huis verbouwen, maar liefst niet onnodig lang in een bouwwerf wonen of onnodige verbouwstress ervaren? Dan is DS woonprojecten uit Begijnendijk de partner die u zoekt!

Of u nu een kleine verbouwing plant of een totaalrenovatie, wij volgen het totale project voor u op van de conceptfase tot en met de afwerking. U hoeft niet op zoek naar verschillende aannemers of hun agenda’s in elkaar te puzzelen en ook de werfopvolging, de bouwadministratie, premie aanvragen,… kan u aan ons toevertrouwen.

We stemmen onze service helemaal op maat van uw wensen en budget af en zijn gedurende het hele traject uw enige aanspreekpunt. Zo wordt uw huis verbouwen een zorgeloos en aangenaam project.

Uw project

Onze kwaliteitsgarantie

  • Meer dan 10 jaar ervaring in de bouw
  • Eigen architect en ruim netwerk van vaste partners
  • Maatwerk projectcoördinatie van concept tot afwerking

Of is een nieuwbouw woning meer iets voor u?

Twijfelt u nog tussen een charmant appartement of huis verbouwen of een nieuwbouw woning? Ook voor nieuwbouwprojecten kan u op onze expertise en ervaring rekenen.

Vanaf het prille begin tot aan het afleveren van de sleutel volgen wij uw project op de voet op. We werken daarbij volledig op maat van uw wensen en houden u stipt op de hoogte van alle stappen. Hoe ver onze service precies gaat, bepaalt u helemaal zelf!

Wij zijn benieuwd naar uw plannen!

Wij komen met plezier bij u ter plaatse om uw woning of plannen te bekijken en vooral te luisteren naar uw dromen. Neem dus gerust contact met ons op om zo’n vrijblijvend plaatsbezoek aan te vragen en te ontdekken wat DS woonprojecten uit Begijnendijk provincie Vlaams-brabant vlakbij Antwerpen voor uw renovatie of nieuwbouwproject kan betekenen.