Zelf aan de slag of uw woning laten renoveren door professionals?

Laat u adviseren!

Vele handige Harry’s starten vol goede moed aan een renovatie, maar zitten kort daarna al met de handen in het haar. Zonder doordachte planning, berekeningen of materiaalkeuzes wordt een verbouwing snel een fysieke en financiële uitputtingsslag. Uw woning laten renoveren door professionals met kennis van zaken, zal u dergelijke ergernissen besparen.

Als u DS woonprojecten uit Aarschot contacteert, mag u op beide oren slapen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector en kennen de beschikbare bouwmaterialen, stielmannen en tarieven door en door. Hoe groot of hoe klein uw renovatieproject ook is, wij stellen bovendien steevast een concreet stappenplan, een duidelijke deadline en een correcte prijs voorop zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor welke renovatiewerken kan u bij DS woonprojecten terecht

Voor DS woonprojecten is geen project te groot of te klein. U kan ons uw complete woning laten renoveren, maar evengoed op onze diensten beroep doen voor een gedeeltelijke renovatie. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar!
  • Diverse isolatiewerken
  • Een muur uitbreken en het geheel opnieuw afwerken
  • Een bepaalde ruimte in huis een make-over geven: badkamerrenovatie, nieuwe keuken, de zolder omtoveren tot speelkamer,…
  • Vergroting van de leefruimte middels een aanbouw of veranda plaatsing
  • Elektriciteit en/of andere leidingen vernieuwen
  • Totaalrenovaties & vernieuwbouwprojecten
  • …..Uw woning laten renoveren door DS woonprojecten verloopt zo

Ongeacht de grootorde van uw project, we komen altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. We overlopen uw wensen en doelstellingen, de mogelijkheden en onze aanpak. Klikt het? Dan gaan we concreet aan de slag.

We stellen een stappenplan op, vragen prijs op bij verschillende vakmannen en onderaannemers en stellen een totale prijsberekening op. Uiteraard houden we in deze fase al rekening met het door u vooropgestelde verbouwbudget.

Eens de projectprijs is goedgekeurd, vragen we de nodige vergunningen aan, stemmen we de planning van alle vakmannen op elkaar af en volgen we hun werkzaamheden voortdurend op tot we aan de werfopkuis kunnen beginnen en instapklaar kunnen opleveren.

Gedurende het hele traject houden we u stipt op de hoogte van de vorderingen.

Even kennismaken?

DS woonprojecten behartigt zowel kleine aanpassingswerken, grotere verbouwingswerken als nieuwbouw projecten voor appartementen en woningen in regio Antwerpen, Mechelen, Brussel en Leuven. 

Ook naar uw project zijn we erg benieuwd. U hoeft ons enkel uit te nodigen voor een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek om uw project, onze service en de tarieven te bespreken. Tot snel!